En webbplats för VM i triathlon 2015

En webbplats för VM i triathlon 2015

2015 arrangeras VM i långdistans-triathlon i Motala. Cludev har fått det ärofyllda uppdraget att arbeta tillsammans med arrangörerna Vätternrundan och Vätterntriathlon för att ta fram en webbplats för arrangemanget.

Stort fokus har här legat på den mobila lösningen och användbarheten.  Bland annat har vi valt att ha drop down menyn i höger sida för att få ett format som passar de som surfar på smartphone och scrollar med tummen. Svartvita bilder i kombination med triathlonförbundets färger (ITU) ger ett spännande visuellt intryck som tar för sig.

Vi riktar ett stort tack till Vätternrundan och Vätterntriathlon för att vi får vara en del av er resa som arrangörer av denna prestigefyllda tävling.

Se webbplatsen på www.vatterntriathlon.se

Björn Orrenius
Björn Orrenius
bjorn.orrenius@cludev.se

Björn har lång erfarenhet av digital affärsverksamhet för stora företag som Adidas, Com Hem, Beckers, Glocalnet, Omega, Länsförsäkringar med flera. Under åren har han arbetat på mediebyrå, reklambyrå, webbyrå, på marknadsavdelning samt i egna projekt. Björn arbetar som strateg, projektledare och affärsutvecklare.