Fjällkonferens satsar på det digitala

Fjällkonferens satsar på det digitala

Vi har en spännande kund som heter Fjällkonferens. De arbetar precis som namnet visar med konferenser i fjällen. Både för vintersäsong och sommarsäsong. Vi på Cludev har tidigare gjort flera olika insatser för Fjällkonferens med arbete från strategi till olika marknadskampanjer, nu har vi fått det spännande uppdraget att stärka webbplatsens SEO.

Fjällkonferens har ett tacksamt innehåll att arbeta med. Det finns fantastiska bilder från en spännande verksamhet som gifter sig väl med dynamiken i sociala medier och digitalt överhuvudtaget. Företaget har duktiga medarbetare som är måna om att lyckas digitalt. Tillsammans har vi format en stark webbnärvaro som ger bra ROI för de digitala insatserna. En väldigt rolig kund att arbeta med.

Bilden är från konferensanläggningen i Åre.

Björn Orrenius
Björn Orrenius
bjorn.orrenius@cludev.se

Björn har lång erfarenhet av digital affärsverksamhet för stora företag som Adidas, Com Hem, Beckers, Glocalnet, Omega, Länsförsäkringar med flera. Under åren har han arbetat på mediebyrå, reklambyrå, webbyrå, på marknadsavdelning samt i egna projekt. Björn arbetar som strateg, projektledare och affärsutvecklare.