Ny E-handelslösning för Kona Windsurfing

Ny E-handelslösning för Kona Windsurfing

Cludev har utvecklat en ny e-handelslösning för windsurfingföretaget Kona Windsurfing. Ett spännande långsiktigt projekt där vi ska hjälpa det globala varumärket Kona att nå nya kunder i digitala miljöer.

Den nya e-handelsplatsen är utvecklad i publiceringssystemet Magento och anpassad för SEO samt integration med sociala medier. Det här är startskottet på en offensiv satsning av Kona. Med den här plattformen som bas ska vi nu utveckla marknadsföringen i digitala kanaler. Allt från content marketing till affiliatemarknadsföring kommer att genomföras och noga analyseras löpande. Vi arbetar samtidigt med att utveckla en ny presentationssida för varumärket Kona, detta görs i WordPress och kommer att lanseras tidigt under 2014.

Besök webbplatsen

Björn Orrenius
Björn Orrenius
bjorn.orrenius@cludev.se

Björn har lång erfarenhet av digital affärsverksamhet för stora företag som Adidas, Com Hem, Beckers, Glocalnet, Omega, Länsförsäkringar med flera. Under åren har han arbetat på mediebyrå, reklambyrå, webbyrå, på marknadsavdelning samt i egna projekt. Björn arbetar som strateg, projektledare och affärsutvecklare.