OM OSS

Vi är Cludev

Med ledande expertis skapar vi förutsättningar för kunder att växa. Vi tror inte på gissningar, istället tar vi reda på hur saker ligger till. Vad säger statistiken?

Cludev kan webb och skapar interaktiva, moderna, spännande, affärsdrivna och funktionella webblösningar. Vi hjälper företag och organisationer till en stark närvaro i digitala kanaler med allt från en professionell webbplats till hur ni genererar rätt besökare och hur ni maximerar effekten av er webbsatsning eller kampanj. Vi på Cludev älskar att borra ner oss i data för att finna detaljerna som ger stora effekter. Vi trivs extra bra när vi får optimera en verksamhets digitala närvaro över tid.

Cludevs passion är webb och digitala kanaler ur ett kommunikativt perspektiv, vi ser oss som marknadskommunikatörer och affärsutvecklare i första hand och tekniker i andra hand. Vi låter aldrig teknik styra eller begränsa oss. Kundens affärsmål, användbarhet och framgång är alltid vårt fokus. Byrån arbetar nätverksbaserat och har ett stort nätverk av underkonsulter för att alltid kunna leverera skräddarsydda lösningar.

Cludev grundades 2008 av Björn Orrenius men drivs sedan 2013 tillsammans med Darren Potter.

Björn Orrenius
Björn har lång erfarenhet av digital affärsverksamhet för stora företag som Adidas, ComHem, Beckers, Glocalnet, Omega, Länsförsäkringar med flera. Förutom konsultverksamhet har Björn även drivit 2 olika startup-företag i Möbler.se samt Splitfly. Björn arbetar som strateg, projektledare och affärsutvecklare.

Darren Potter
Darren är en skicklig webbmarknadsförare med 20 års erfarenhet av olika digitalaverksamheter. Som chef för en brittiskt webbyrå, var han tidigare ansvarig för att skapa och genomföra strategier för kunder i några av Storbritanniens mest konkurrensutsatta marknader online. Darrens står för ledande expertis inom SEO, Google Analytics och konverteringsoptimering.

Darren
Potter

Webbstrateg & Analytiker

darren.potter@cludev.se

0723-27 32 55

Rebecca
Järkemyr

Onlinemarknadsförare

rebecca.jarkemyr@cludev.se

0731-44 58 57

profilbild cludev medarbetare nr4

Linnea
Staaf

Onlinemarknadsförare

linnea.staaf@cludev.se

0766-41 08 13

Intresserad av att jobba med oss…
Men hittar inte den tjänst som passar dig?

Berätta för oss hur du står ut från mängden