Digital marknadsföring

VÅRA TJÄNSTER

Vi på Cludev är experter på digital marknadsföring. Oavsett om ditt företags primära mål är att stärka varumärke, öka försäljning eller en kombination av dessa två klassiska fokus, så är digital marknadsföring en kanal med oändliga möjligheter.

Vi hjälper våra kunder att se sina målgrupper och vilka målsättningar som är mest relevanta. Därifrån ser vi över olika kanalers kapacitet. Vi täcker hela spektrat när det gäller digitala kanalval. Sökmotoroptimering i Googles söktjänster och möjligheter i andra sökplattformar. Köpta kanaler som bannerannonsering och affiliatemarknadsföring. Sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och Linkedin.

Vi är stora förespråkare av att mäta effekter och löpande härleda effekter av våra marknadsföringsinsatser och över tid optimera kampanjer samt digital närvaro i stort. Det är med ett långsiktigt perspektiv våra kunder bygger riktig framgång. Digital marknadsföring är överlägsen andra former av marknadsföring när det kommer till träffsäkerhet och mätbarhet.

Hör av er så berättar vi mer.